Greve Bedrijfsfinancieringen

De specialist op het gebied van zakelijke kredietverlening

Greve Bedrijfsfinancieringen is een in Arnhem gevestigde organisatie op het gebied van zakelijke financieringen. De onderneming is in 2007 door Tijn Greve opgericht.


Drs. M.G. (Tijn) Greve, managing partner


Tijn Greve behaalde in 1986 zijn doctoraal Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het vervullen van zijn dienstplicht als reserve officier bij de Pantserinfanterie is hij vele jaren werkzaam geweest binnen het bankwezen (ING Bank, SNS Bank), waar hij diverse directiefuncties heeft bekleed. Zijn focus lag hierbij nadrukkelijk op de zakelijke markt. In zijn laatste functie bij de SNS Bank was Tijn als regiodirecteur Bedrijven & Instellingen verantwoordelijk voor de regio Oost Nederland.


In 2007 heeft hij samen met een partner de adviesorganisatie Proconde opgericht. In de afgelopen jaren heeft Tijn in de financiële wereld een groot netwerk opgebouwd van (private) financieringsmaatschappijen waar actief mee wordt samengewerkt.L.A.J. (Bert) Jacobs, associate partner

Bert Jacobs is in zijn lange bancaire carrière bij diverse banken actief geweest op het gebied van zakelijke kredietverlening. Hij heeft o.a. bij Credit Lyonnais en SNS Bank diverse commerciële en leidinggevende functies vervuld en kan het best worden omschreven als een zeer ervaren specialist op het gebied van bedrijfsfinancieringen. Bert beschikt over een groot zakelijk netwerk. Hij heeft tijdens zijn SNS periode nauw met Tijn Greve samengewerkt, een samenwerking die bij Greve Bedrijfsfinancieringen op succesvolle wijze wordt gecontinueerd.