Greve Bedrijfsfinancieringen

De specialist op het gebied van zakelijke kredietverlening

Leasing


Voor de financiering van rijdend materieel en/of bedrijfsuitrusting zijn er veel leasingoplossingen en -aanbieders, elk met haar specifieke eisen.


Greve Bedrijfsfinancieringen geeft u inzicht en regelt voor u de beste optie.


Gaat u als bedrijf investeren in bedrijfsmiddelen, zoals (intern) transportmaterieel, productiemachines, landbouwmateriaal of grondverzet-equipment, dan biedt leasen u bedrijfseconomische en fiscale voordelen. De belangrijkste voordelen van leasen zijn: 


  • De investering gaat niet ten koste van uw leencapaciteit
  • U houdt uw werkkapitaal vrij
  • U kunt tot 100% van aankoopprijs financieren
  • U hebt overzichtelijke vaste lasten over een langere periode
  • De maximale zekerheidswaarde van het te financieren object wordt benut. U kunt kiezen uit een leasevorm waarbij u na afloop de        eigenaar van het bedrijfsmiddel bent (financiĆ«le lease) of een leasevorm waarbij u het bedrijfsmiddel alleen huurt (operationele            lease
  • Bij financiĆ«le lease staat uw aankoop op de balans en profiteert u van fiscale voordelen zoals investeringsaftrek
  • Bij operationele lease komen de leasetermijnen als bedrijfskosten op de winst-en-verliesrekening. Het bedrijfsmiddel staat dan            niet op de balans van uw bedrijf en u loopt geen restwaarderisico

U kunt uw leasecontract bij beide leasevormen ook nog aanvullen met servicecomponenten zoals een verzekering (incl. boekwaardeclausule).


Wij arrangeren ook constructies op het gebied van "sale-and-lease back" van uw bedrijfsmiddelen, waardoor u snel over extra werkkapitaal kunt beschikken.


Spreekt dit u aan? We adviseren u graag over juiste financiering voor uw situatie.